Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Η δύναμη της θέλησης

 
Η δύναμη της θέλησης θριαμβεύει φέτος στο "6ο The North Face®Zagori Mountain Running", την κορυφαία διοργάνωση αγώνων βουνού, που πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά στο Ζαγόρι, από τις 22 έως τις 24 Iουλίου.
Για πρώτη φορά σε αγώνες βουνού θα τρέξουν αθλητές με προβλήματα όρασης, που με την συμμετοχή τους στέλνουν το δικό τους δυνατό μήνυμα.
Πρόκειται για 18 αθλητές από το Ισραήλ, (4 γυναίκες και 14 άνδρες), τυφλοί και άτομα με προβλήματα στην όρασή τους, οι οποίοι μαζί με τους με συνοδούς, που θα είναι δίπλα τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Oλοι τους έχουν τρέξει αγώνες μεγάλων αποστάσεων και Μαραθώνιο στην άσφαλτο, ενώ κίνητρό τους για να ταξιδέψουν μέχρι το Ζαγόρι είναι η αγάπη τους για τον αθλητισμό και τη φύση. Αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και εξέφρασαν την επιθυμία να τρέξουν στην μαγευτική διαδρομή του Ζαγορίου. Με τη συμμετοχή τους στο "6ο The North Face®Zagori Mountain Running", την οποία υποστηρίζει το Eye contact foundation, αποδεικνύουν ότι τα προβλήματα αναπηρίας δεν αποτελούν εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων τους και στέλνουν σε όλους το μήνυμα ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, μήνυμα που αγκαλιάστηκε από τους διοργανωτές του "The North Face®Zagori Mountain Running".
Οι τέσσερις από τους 18 αθλητές θα τρέξουν στον αγώνα των 21km και οι υπόλοιποι στα 10km.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου